Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Onnenaika juhlamessut järjestetään taas helmikuussa 2019. Tapahtuma järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella sunnuntaina 17.2.2019 kello 10-16


Varaa ja varmista paikkasi Kuopion suurimmassa häihin, juhliin ja hyvinvointiin erikoistuneessa tapahtumassa. Messupaikka kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä täytämme messupaikat varausjärjestyksessä ja tilaa on rajoitetusti sekä saat kaiken edun irti mm. markkinoinnista mahdollisimman aikaisin.

Tapahtuman upeat esiintyjät julkaistaan pian.

Jätä yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä!

Onnenaika on palvelu, jonka tavoitteena on tehdä yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa eri tapahtumien ja palveluiden yhteydessä. Samalla voimme auttaa paikallisia yrittäjiä säilyttämään heidän taloudellinen hyvinvointia, auttaa virkistämään Savon ja Kuopion alueen toimintaa sekä koko Suomen laajuudesti edistämään yrittäjien kykyä verkostoitua ja kansainvälistyä.

Yhteistyökumppaninamme voit tarjota mm. markkinointipalveluja, työvälineitä tapahtumatuotantoon, sponsorointia ja muita vastaavia palveluita. Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluat tarjota!

Hinnat vuoden 2019 messuille:

Näytteilleasettajapaikka 1 päiväksi

390 € + ALV 24% (sisältää markkinointi- ja näkyvyysmaksun)

Muotinäytös (sisältää 1 päivän sisääntulot)

 390 + ALV 24% (sisältää markkinointi- ja näkyvyysmaksun)

Hinnat sisältävät mm. Onnenajan sisäiset/ulkoiset viestintäkanavat sekä tapahtuman aikana messunäkyvyyden somistuksen ja
muun materiaalin muodossa, sähkön ja muut näytteilleasettajamateriaalit.

Kun varaat messupaikan ensimmäiste joukossa, saat messupöydän ja sähköt (n. 80x120 cm/rajoitettu määrä) samaan hintaan, jonka jälkeen pöydät ja sähköt ovat maksullisia (15 €/kpl).

Laskun voi saada halutessaan 3 erässä.

Varaukset vuoden 2019 messuille:

Varaukset tehdään pöytänumeroittain. Vieressä olevan karttan mukaan voit toivoa itsellesi mieluisen paikan ja vahvistamme teille onko paikka vapaana. Tartu  tilaisuuteen, sillä parhaat paikat menevät nopeasti! 

Ottamalla meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen info@onnenaika.fi ja kertomalla toiveesi voit varmistaa itsellesi paikan Onnenaika juhla- ja hyvinvointimessuille vuodelle 2019!


Varaamalla paikkasi nyt saat sen vielä vuoden 2018 hinnaston mukaisesti !

Ota yhteyttä:

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota

Onnenaika mediakorttia- ja tiedot

Päivitämme! Pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseemme info@onnenaika.fi